Familiedag
Orkesteråret
Eventyrskogen

En musikalsk dag for hele familien

Oslo Konserthus Velg dato: Konserten har blitt spilt

Familiedag med Oslo-filharmonien

Foto John-Halvdan Halvorsen

En musikalsk dag for hele familien

Vi ønsker store og små velkommen til et Konserthus fylt av musikk, kreativitet og glede!

På Oslo-filharmoniens familiedag vil det yre av liv i foajeen og være aktiviteter i hver krik og krok. I år samarbeider vi med De Unges Orkesterforbund (UNOF), organisasjonen for barne- og ungdomsorkestre. I 2024 fyller de 50 år og feirer jubileet sitt med en stor markering kalt Orkesteråret. Under familiedagen vil barne- og ungdomsmusikere fra Oslo bidra sammen med Oslo-filharmoniens musikere, for hvem kan vel inspirere barn og unge til å engasjere seg i orkester bedre enn barn og unge selv? 

Dørene er åpne fra kl. 12:00 til 15:00. 

Konsert: Eventyrskogen

Hva skjer egentlig med trærne når de blir hugget ned? Noen blir til planker, noen blir til papir, noen blir til ved – men visste du at noen drømmer om å bli til musikkinstrumenter? Eventyrskogen er et nyskrevet musikalsk eventyr om trærne som drømmer om å bli til musikkinstrumenter.

Familiekonserten Eventyrskogen spilles i Store Sal hvor publikum sitter i korterassen. Konserten spilles tre ganger; 12:30, 13:30 og 14:30, og du må booke deg inn på én av dem.

Passer for barn fra 4 år og oppover.

Orkesteråret 2024

Samme kveld er det åpningskonsert som markerer starten på Orkesteråret 2024. Det blir en konsert fylt med fest, moro, nydelig musikk og masse spilleglede! På konserten spiller ungdommer side ved side med Oslo-filharmoniens musikere, og konferansier Sigrid Bonde Tusvik leder deg gjennom konserten.

Hva spilles

  • Eventyrskogen

Medvirkende

Billetter

Priser

Prisgrupper Pris
Voksen 260 kr
Honnør
Student
Barn 150 kr

Familiedag
Orkesteråret
Eventyrskogen

Oslo Konserthus Velg dato: Konserten har blitt spilt