Childr with santa hat smiles at the stars

Barnas julekonsert

Velkommen til en stemningsfull opplevelse for alle generasjoner, med juleverksted i foajeen og både tradisjonelle og nyere julesanger!

Tradisjonen tro inviterer musikerne i orkesteret til en stemningsfull og hyggelig julekonsert for hele familien. I år ønsker vi å legge spesielt til rette for at flere generasjoner kan hygge seg sammen. Her blir det både tradisjonelle sanger og nyere julemusikk, og vi avslutter konserten med stort barnekor i John Williams’ "Somewhere in my memory" fra filmklassikeren Alene hjemme.

Én time før konsertstart vil det være juleverksted i foajeen. Her kan du klippe, lime, tegne og forme fine julegaver og julepynt. Du finner ulike stasjoner rundt om i foajeen og du kan bevege deg fritt mellom dem. Stasjonene er bemannet med ungdommer som hjelper til. Alt er inkludert i billettprisen og juleverkstedet er tilgjengelig i forkant av konsertene.

Passer fra 4 år og oppover.

Det er ikke avklart når vi starter billettsalget til sesongens konserter. Det blir først bestemt når vi vet mer om hvordan retningslinjene for konserter blir fremover.

Billetter

  • Voksen: 250 kr
  • Barn: 150 kr

Konserten inngår ikke i noe abonnement.