Bilde av Igudesman & Joo med Beethoven-statue.

Beethovens mareritt

  1. Igudesman & Joo

Igudesman & Joo er tilbake med en verdenspremiere.

Denne konserten er kun for OBOS-medlemmer. Billettsalget starter 4/11-19 kl. 10.00. Konserten onsdag 8/1-20 er åpen for alle.

Med over 45 millioner visninger på Youtube og en rekke konserter i verdens største konserthus, kan man trygt si at den hysteriske duoen Igudesman & Joo har tatt både internett og musikkverden med storm. Når disse to setter i gang, kan det som begynner med Mozart, ende opp som ‘I will survive’ eller musikken til James Bond! Deres forrige besøk i Oslo i 2017 vakte stor begeistring, og nå er de tilbake med en verdenspremiere. Beethoven’s Nightmare tar utgangspunkt i 250-årsjubilanten Ludwig van Beethovens musikk, men hvem vet hvor det ender opp?

Duoen Igudesman & Joo består av musikerne Aleksej Igudesman og Hyung-ki Joo. De møttes over et måltid ‘fish and chips’ da de studerte på Yehudi Menuhin School i England og fant straks ut at de ville finne sine helt egen måte å formidle klassisk musikk på. I samme ånd som Victor Borge, bruker de humor og virtuositet som sine viktigste virkemidler, og publikum lar seg begeistre over hele verden. De siste årene har de turnert med BIG Nightmare Music, AND NOW MOZART, UPBeat og mange andre show.

(Tekst: Thomas Erma Møller; På bildet: Igudesman & Joo; Foto: Julia Wesely)

Billetter

  • Voksen: 120 - 324 kr
Kjøp billett

Konserten inngår ikke i noe abonnement.