Festkonsert

Denne konserten ble spilt:

  1. Ouverture til Peer Gynt
  2. Norsk rapsodi nr. 4
  3. Symfoni nr. 7
  4. Finlandia
  1. Klaus Mäkelä dirigent
  2. Beate Brox konferansier

Oslo-Filharmonien inviterer alle over 67 år til festkonsert i samarbeid med Oslo − Aldersvennlig by.

På denne festkonserten dagen før nasjonaldagen presenterer vi norske orkesterklassikere og en finsk symfoni av ypperste merke. Dirigent Klaus Mäkelä leder orkesteret i musikk av Edvard Grieg, Johan Svendsen og Jean Sibelius.

Konserten er et samarbeid med Oslo − Aldersvennlig by, den starter kl. 13.00 og er tilrettelagt også for publikummere med behov for hjelp eller bistand ved ankomst. Ta gjerne med deg en følgesvenn hvis du ønsker det. Gratisbilletter hentes ut på lenken "Kjøp billett", og tas også ut til følgesvenn. Billetter kan også hentes i billettskranken i Oslo Konserthus, åpningstid hverdag 11.00-17.00, lørdag 11.00-14.00.

Du kan godt bruke hovedinngangen med rullestol. Det er tilgjengelig garderobe, toaletter og heiser derfra. Egen bil eller HC-parkering: bruk sceneinngangen som er tilgjengelig fra p-plassen under Konserthuset. Det vil være verter som tar imot dere der. Det er 14 rullestolplasser i salen, disse kan ikke kjøpes på nett. Husk å gi beskjed i Konserthusets billettluke hvis du ønsker rullestolplass. Ta eventuelt kontakt med Christelle Nilsson på christelle.nilsson(at)byr.oslo.kommune.no i god tid for å få egnet plass i salen.

Det er teleslynge fra rad 6 til rad 14. Bestill billetter i dette området dersom du har behov for teleslynge.

Ta gjerne med deg en følgesvenn som kan hjelpe deg. Det vil også være verter og ekstra personell som kan bistå i Konserthuset.

Ordfører Marianne Borgen ønsker velkommen.


Konserten inngår ikke i noe abonnement.