Familiedag med aktiviteter

  1. De tre små grisene
  1. Kai Grinde Myrann dirigent
  2. Robert Stoltenberg konferansier

Prøv instrumenter, diriger et ensemble, komponer musikk, møt musikerne og bli kjent med instrumentene!

Oslo-Filharmoniens Familiedag og Barnas Konserthusserie har slått seg sammen for å gjøre dette til en fantastisk morsom dag for alle som er glad i musikk! Vi ønsker store og små velkommen til et Konserthus fylt av musikk, kreativitet og glede! Det vil yre av liv i foajeen og være aktiviteter hver lille krok.

Du kan velge mellom to ulike konserter: Musikalske eventyr i Lille sal, eller De tre små grisene i Store sal (korterrassen).

De tre små grisene 

Robert Stoltenberg er forteller og spiller alle rollene i stykket. Stoltenberg er en mester i å sjonglere mellom ulike uttrykk og her får han vært både gris, ulv og menneske.

De tre små grisene spilles kl. 12:30/13:30/14:30: Kjøp billetter

Musikalske eventyr 

Dette blir en energisk og kreativ konsert der publikum blir invitert med inn i de to musikernes spennende eventyrverden! Med afrikanske eventyr og eventyr fra mange land, fortalt i ord og toner av den fargerike duoen Wolfgang Plagge og Kouame Sereba. El Sistema strykere er gjester.

Musikalske eventyr spilles 13:00/15:00: Kjøp billetter

Dørene åpnes kl. 12. Kom når det passer for deg og familien din, aktivitetene varer helt fram til kl. 15. Når du kjøper billett velger du samtidig konserttidspunkt og konsertsted.

Alle de morsomme aktivitetene som foregår i foajeen er inkludert i billetten.

(Foto: Alexander Light)

Billetter

  • Voksen: 200 kr
  • Barn: 100 kr
Kjøp billett

Konserten inngår i flg. abonnement:

Bak notene

Ikke Bak notene