Ungdom

Her finner du en oversikt over vårt tilbud til unge musikkinteresserte.

Unge ambassadører

Tilbud til musikk- og kulturinteresserte mellom 18 og 26 år. Del musikkopplevelser på sosiale medier, # bildene dine, hjelp oss å spre informasjon, bli med i staben av hjelpere rundt orkesteret. Tilbake får du tilbud om konserter, du blir kjent med musikerne, kanskje får vi til noen eksklusive møter med solist/dirigent og du bygger deg et nettverk med andre musikkinteresserte på din alder.
Vi gjennomfører ca 4-5 arrangementer på sesong, litt avhengig av hvor aktiv gruppa ønsker å være.
Ta kontakt på ungarena (at) ofo.no.

#filharmonien#oslofilharmonien

Skolekonserter videregående skoler

Hver sesong arrangerer Oslo-Filharmonien skolekonsert for videregående skoler i samarbeid med Den kulturelle skolesekken. Dette er en generalprøve på kveldens konsert. Påmelding gjøres gjennom Dks.

Skolene får tilgang på informasjonsmateriell, nyttige tips, veiledning og annet relevant stoff på Dks sine sider. Møt opp i god tid, slik at dere får en fin plass i salen. Slå av mobiltelefonen og gå på toalettet før konserten starter, da er du med på å gjøre dette til en fin opplevelse for alle i salen.

Hashtag gjerne bildene du tar: #filharmonien eller #oslofilharmonien

Jobb

På noen av arrangementene våre trenger vi ekstrahjelp. Dette kan dreie seg om distribusjon av flyere ved kampanjer, utdeling av konsertprogram om kveldene, rigging til Familiedag, hjelp med juleverksted etc. Er du interessert i jobb kan du ta kontakt med ungarena (at) ofo.no