Ungdom

Utsnitt av orkesteret med unge musikere

Her finner du en oversikt over vårt tilbud til unge musikkinteresserte.

ung.kom

Denne konserten er ungdommens uke i Oslo-Filharmonien:  vi fremfører musikk skrevet av elever i videregående skole. Arrangementet er gratis, på dagtid og åpent for alle.

Hvem skal skrive fremtidens mesterverk for symfoniorkester? Det er umulig å spå om, men uansett hvem det blir, tror vi det kan ha stor verdi for dem i å få prøve ut ideene sine tidlig med et fullt orkester tilgjengelig. Tanken bak ung.kom er at unge, talentfulle musikkskapere skal få anledning til å skrive for orkester, høre hvordan det låter og la andre oppleve resultatet. Ung.kom er et samarbeid mellom Norsk Komponistforening, fem videregående skoler og Oslo-Filharmonien. Prosjektet er støttet av Norsk kulturråd.

Les mer: ung.kom

Unge ambassadører

Tilbud til musikkinteresserte mellom 18 og 25 år. Del musikkopplevelser på sosiale medier, # bildene dine, hjelp oss å spre informasjon, bli med i staben av hjelpere rundt orkesteret. Tilbake får du tilbud om konserter, du blir kjent med musikerne, kanskje får vi til noen eksklusive møter med solist/dirigent og du bygger deg et nettverk med andre musikkinteresserte på din alder. Ta kontakt på ungarena (at) ofo.no. Du kan også følge facebooksiden www.facebook.com/ungambassador

#filharmonien#oslofilharmonien