Skolenes sangdag

Gruppa 4everU

Gruppa 4everU vant MGP jr. 2018 og opptrer i år på Skolenes sangdag.

Blir din skole med på en nasjonal sangdugnad som skal høres over hele landet?

På slutten av skoleåret 2019 inviterer Musikk i Skolen og Oslo-Filharmonien igjen alle landets barneskoler til fellessang.

Program og detaljer annonseres senere.

Tusen elever vil delta i Konserthuset, og elevene på din skole kan følge sendingen og synge med. Orkesterets dirigent vil også dirigere elevene i de tusen saler rundt om i landet, og teksten til sangene vil komme opp på skjermen, så dere trenger ingen kopier eller sangbøker.

Sendingen starter kl. 12.00 og varer i ca. 45 minutter.

Lenke til livestreaming kommer på Musikk i Skolens nettside.

Der finner du også sangene (til høyre) med tilhørende lydspor og koreografier.

Selve Skolenes sangdaglåta blir lagt ut på våren. Den er spesialskrevet til årets arrangement og er en herlig glad-hit!

Sangene kan fordeles på ulike klasser eller trinn, eller dere kan la hele skolen lære alle sangene til arrangementet - det bestemmer dere selv. Mange velger for eksempel å la de yngste elevene synge med på refrengene på de vanskeligste sangene. Det er selvfølgelig artig hvis hele skolen stemmer i på Skolenes sangdag-låta 2019.

På Skolenes sangdag oppfordrer vi skolene til å markere sanggleden også på andre måter - som å starte alle timer med en sang, synge for et eldresenter eller en barnehage, eller lage egne arrangementer på skolen. 

Det er gratis å delta. Det eneste dere trenger å gjøre er å markere fellesskap gjennom sangglede på deres skole på selve sangdagen.

Meld på din skole på Musikk i Skolens nettside (nederst), så vises dere også på Sangdag-kartet!