Skolenes sangdag

Blir din skole med på en nasjonal sangdugnad som skal høres over hele landet?

Før skolen slutter inviterer Musikk i Skolen, Krafttak for sang og Oslo-filharmonien igjen alle landets barneskoler til fellessang fredag 8. mai 2024.

Elevene på din skole kan følge sendingen og synge med. Orkesterets dirigent vil også dirigere elevene i de tusen saler rundt om i landet, og teksten til sangene vil komme opp på skjermen, så dere trenger ingen kopier eller sangbøker.

Sendingen starter kl. 11.00 og varer i ca. 45 minutter.

Alle sangene med tilhørende lydspor og koreografier finner du på www.skolenessangdag.no

Sangene kan fordeles på ulike klasser eller trinn, eller dere kan la hele skolen lære alle sangene til arrangementet - det bestemmer dere selv. Mange velger for eksempel å la de yngste elevene synge med på refrengene på de vanskeligste sangene. Det er selvfølgelig artig hvis hele skolen stemmer i på Skolenes sangdag-låta 2024.

På Skolenes sangdag oppfordrer vi skolene til å markere sanggleden også på andre måter - som å starte alle timer med en sang, synge for et eldresenter eller en barnehage, eller lage egne arrangementer på skolen.

Det er gratis å delta. Dette kan være en flott mulighet til å markere fellesskap gjennom sangglede på deres skole på selve sangdagen.

Lenke til livestreaming kommer på www.skolenessangdag.no, scroll ned til lenken, det er to muligheter for streaming - velg den som passer best for din skole.

Meld på din skole på www.skolenessandag.no, så vises dere også på Sangdag-kartet!