Familiekonserter

Barn prøver kontrabass

Her finner du informasjon om våre familiekonserter sesongen 2019−2020.

Skolenes sangdag juni 2019

Vi ønsker alle landets barneskoler velkommen til en liveoverføring fra Konserthus.

Vi fyller salen med 1000 elever, og regner med det mangedobbelte via digital tilstedeværelse. Sangene med tilhørende lydspor og koreografier finner du på Skolenes sangdag, og det er gratis å melde seg på.

Alle landets barneskoler kan delta gratis.

Gratis utendørskonsert på Myraløkka, Sagene.

Denne årlige utendørskonserten arrangeres i nært samarbeid med Bydel Sagene. Her får du en times konsert med variert musikk. Ta med deg pledd, piknik-kurv, bestemor og barn -og nyt en gratiskonsert i det fri.

Program på Myraløkka søndag 16. juni

Mia og trollfabrikken

Barnas Ultimadag, 15. september og Grønland kirke 16. november.
Bli med på en underjordisk reise og en eventyrlig kammerkonsert for hele familien.

Du kan kjøpe billetter til Barnas Ultimadag her

Star Wars 26. og 27. november oktober.


’In a galaxy far, far away.’ Vi feirer filmhistoriens mest berømte lydspor når John Williams’ episke, dramatiske og fantastiske toner til Star Wars inntar Oslo Konserthus, live og med fullt symfoniorkester! Den amerikanske filmmusikkeksperten og John Williams’ nære samarbeidspartner Lucas Richman er vår dirigent på ferden gjennom sfærene sammen med Darth Vader, Luke Skywalker, prinsesse Leia og andre karakterer fra de ikoniske filmene. Og vi har på følelsen at Imperiets nærvær vil merkes i mer enn bare musikalsk forstand... ’May the Force be with you!’

Barnas julekonsert lørdag 30. november

Tradisjonen tro inviterer vi til en stemningsfull julekonsert for hele familien. Denne gangen er det Oslo-Filharmonien og Nationaltheatret som inviterer til "Stjernestund" - en stemningsfull og hyggelig juelkonsert. Vi spiller to konserter denne dagen, 12:30 og 15:00, velg den som passer best for deg og din familie.

Som vanlig har vi juleverksted i foajeen 1 time før konsertstart, dette er inkludert i billettprisen.

Familiedag med aktiviteter lørdag 1. februar 2020

Prøv instrumenter, diriger et ensemble, komponer musikk, møt musikerne og bli kjent med instrumentene på vår familiedag! Vi ønsker store og små velkommen til et Konserthus fylt av musikk, kreativitet og glede! Det vil yre av liv i foajeen og være aktiviteter i hver lille krok. Konsert i Store Sal, publikum sitter i korterrassen, velg tidspunkt når du bestiller billett (den samme konserten spilles tre ganger, og du må booke deg inn på èn av dem)

Passer fra 4 år og oppover.