Familiekonserter

Her finner du informasjon om våre familiekonserter sesongen 2018−2019.

Skolenes sangdag juni 2019

Vi ønsker alle landets barneskoler velkommen til en liveoverføring fra Konserthus.

Vi fyller salen med 1000 elever, og regner med det mangedobbelte via digital tilstedeværelse. Sangene med tilhørende lydspor og koreografier kommer på Musikk i Skolens nettsider fra 1. januar, og det er gratis å delta. Mer info kommer.

Alle landets barneskoler kan delta gratis. Mer info kommer.

Gratis utendørskonsert på Myraløkka, Sagene.

Denne årlige utendørskonserten arrangeres i nært samarbeid med Bydel Sagene. Her får du en times konsert med variert musikk. Ta med deg pledd, piknik-kurv, bestemor og barn -og nyt en gratiskonsert i det fri.

Les mer/program

Konserter som har blitt arrangert tidligere i denne sesongen:

Harry Potter-fest. 17.-18.-19. oktober.
En familieforestilling med nytt norsk manus og musikken fra Harry Potter-filmene.
Bli med til Norges høyeste læreanstalt for de magiske kunster, hvor Rektor Grumleknurr vil lede oss gjennom en forestilling med både magiske trylletriks, vakker dans og ikke minst den fantastiske musikken fra Harry Potter-filmene. Torstein Bugge Høverstad har skrevet nytt manus, og med oss på laget har vi både dansere, kor, forteller, illusjonist -og en liten dose pyroteknikk. 

Barnas julekonsert lørdag 1. desember

Tradisjonen tro inviterer vi til en stemningsfull julekonsert for hele familien. Denne gangen viser vi den populære filmen "Snømannen" hvor orkesteret spiller musikken til filmen. Men før vi snurrer film vil vi spille orkestermusikk som kommer til å sette deg i julestemning. I tillegg til orkester og film har vi også med oss både konferansier og kor. Vi spiller to konserter denne dagen, 12:30 og 15:00, velg den som passer best for deg og din familie.

Som vanlig har vi juleverksted i foajeen 1 time før konsertstart, dette er inkludert i billettprisen.

Familiedag med aktiviteter lørdag 9. februar 2019

Prøv instrumenter, diriger et ensemble, komponer musikk, møt musikerne og bli kjent med instrumentene på vår familiedag! Vi ønsker store og små velkommen til et Konserthus fylt av musikk, kreativitet og glede! Det vil yre av liv i foajeen og være aktiviteter i hver lille krok. Konsert i Store Sal, publikum sitter i korterrassen, velg tidspunkt når du bestiller billett (den samme konserten spilles tre ganger, og du må booke deg inn på èn av dem)

Passer fra 4 år og oppover.