Familiekonserter

Se oversikten over konserter for hele familen sesongen 2022−2023.

Ung Filharmoni

6. oktober 2022

Ung Filharmoni og Oslo-Filharmonien spiller et av 1900-tallets flotteste orkesterverk sammen: Béla Bartóks Konsert for orkester. Ludvig Gudim er solist i Prokofjevs Fiolinkonsert nr. 2, og israelske Ilan Volkov dirigerer.

Filmmusikk fra øverste hylle

19. | 20. | 22. oktober

Hør musikk fra Superman, E.T., Jurassic Park og en rekke andre klassikere.

Barnas julekonsert

26. november 2022

Tradisjonen tro inviterer musikerne i Oslo-filharmonien til en musikalsk julefeiring for store og små. Velkommen til en stemningsfull opplevelse for hele familien!

Passer fra 4 år og oppover.

Trillekonsert

28. november 2022

Er du hjemme i fødselspermisjon? Har du hjemmeværende babyer? Er dagmamma? Bestefar?

Velkommen til en lydtilpasset, passe lang, hyggelig og stemningsfull konsert. Her kan du og den lille sammen få oppleve et lite orkester som har samlet et knippe verk tilpasset sarte ører.

Familiedag

Søndag 5. februar

Aktiviteter rundt om i Konserthuset.
Konsert i salen: Pee Wee the Piccolo

Kammerorkester fra Oslo-Filharmonien.
Passer fra 4 år og oppover.

Digitale konserter

Den lille prinsen

Her kan du se familiekonserten Den lille prinsen som hadde premiere 2. mai 2020. Vi har laget oppgaver og aktiviteter for barna. Hva med å fargelegge kunstner Per Ragnar Møklebys tegninger, lage en film selv, eller kanskje hele solsystemet?

Se konserten

Eventyrskogen

Hva skjer når trær blir hugget ned? Det lurer trærne i Eventyrskogen fælt på. Kommer de til å bli til en stol, et hus, eller noe så kjedelig som vedkubber? Eller kommer de til å få drømmen sin oppfylt? Trærne i Eventyrskogen drømmer nemlig om noe helt spesielt. Bli med til Eventyrskogen og se om drømmen deres blir til virkelighet.

Se konserten