Profilerte Oslo-artister spiller med Oslo-Filharmonien

Hkeem, No. 4 og Harpreet Bansal kommer til storsatsingen "OFO i nabolaget".

Skrevet av Liv-Randi Holann

Ta med deg venner og familie og bli med på gratis utekonsert når vi kickstarter jubileumssesongen i nabolaget. Osloartistene Hkeem, No. 4 og Harpreet Bansal gir deg lyden av Oslo når de fremfører symfoniske versjoner av egne låter sammen med oss.

Hkeem ble for alvor kjent for det norske folk med singelen «Fy faen». Han er rapper, sanger og låtskriver og kommer fra Stovner I Oslo.

No. 4 består av Emilie Christensen (vokal), Ingeborg Marie Mohn (keyboards, gitar, vokal) og Julia Witek (bass, vokal). Bandet har gitt ut to album, “Henda i været” og “Hva nå” og mange kjenner nok låter som “Vi blir hjemme” og “God jul igjen”. På OFO i nabolaget spiller de blant annet et nytt arrangement av låten «Oslo forteller».

Fiolinisten Harpreet Bansal er lært opp i den nord-indiske klassiske tradisjonen. Hun er i tillegg utdannet fiolonist ved Norges Musikkhøgskole, hvor hun også ble den første til å ta en master i indisk musikk.

I tillegg til innslag fra gjesteartistene byr orkesteret på et variert repertoar med musikk fra blant annet Star Wars, Harry Potter, Romeo & Julie, Grieg og Beethoven.

Vi starter turneen i nabolaget 8. august på Haugenstua borettslag på Stovner, før vi fortsetter til Lusetjerndalen på Holmlia (10. august) og til slutt Hovseterdalen på Hovseter (11. august). Alle konsertene foregår i grøntområder og blir familievennlige arrangementer med mulighet for å kjøpe mat og alkoholfri drikke.

 

PROGRAM:

Gjester: Hkeem, No. 4 og Harpreet Bansal, med nye arrangementer av Eivind Buene.

Igor Stravinskij:  Greeting Prelude og Finale fra Ildfuglen John Williams: Film- og dataspillmusikk fra blant annet Harry Potter og Star Wars. Sergej Prokofjev: Montagues and Capulets, fra Romeo og Julie

Edvard Grieg: Morgenstemning og I Dovregubbens hall, fra Peer Gynt suite

Maurice Ravel: Bolero 

Ludwig van Beethoven: "Ode til gleden" fra Symfoni nr 9