Ny sesong med Lytteren

Det er klart for sesong nummer to av podkasten Lytteren. I første episode er det Kristin Skogen Lund som intervjues av Kristopher Schau.

Kristin Skogen Lund og Kristopher Schau.

Foto Jan Khur

Høsten 2020 lanserte Oslo-Filharmonien podkasten Lytteren, der Kristopher Schau gjennom ti episoder snakket med kjente og ukjente personer om deres forhold til klassisk musikk.

De første ti episodene har blitt lastet ned over 80.000 ganger så langt, og Lytteren har til tider vært innom topp ti-listen over de mest populære norske podkastene.

"Storkosa meg jo med første sesong, så veldig, veldig gøy at Oslo-Filharmonien ønska seg 10 episoder til!" sier Kristopher Schau i anledning oppstarten av andre sesong.

Kristin Skogen Lund, konsernsjef i Schibsted og Oslo-Filharmoniens styreleder, er gjest i første episode av Sesong 2. Der forteller hun blant annet om sin bakgrunn som korsanger, og om hvordan musikken lar henne stoppe opp og kjenne på alle følelsene som ofte blir glemt i en travel hverdag.

Her kan du høre episoden: Kristin Skogen Lund er gjest i Lytteren

Her finner du alle episodene som er publisert så langt: Lytteren

Så langt er tre episoder i Sesong 2 lagt ut. Nye episoder blir lagt ut hver onsdag, på ofo.no, Spotify, Acast og Apple Podkaster.