Åpner 100-årsjubileet på Haugenstua, Holmlia og Hovseter

Miniturneen "Oslo-Filharmonien i nabolaget" innleder orkesterets jubileumssesong 2019/20.

27. september 2019 er det 100 år siden Oslo-Filharmonien holdt sin første konsert i Gamle Logen i Oslo, den gang under navnet Filharmonisk Selskaps Orkester. Orkesterets 100 år skal feires grundig hele sesongen, fra august 2019 til juni 2020.

Helt fra de første årene har orkesteret møtt publikum på ulike arenaer i byen, og de første arrangementene under jubileet blir utendørskonserter i tre ulike bydeler: På Haugenstua i Bydel Stovner, på Holmlia i Bydel Søndre Nordstrand og på Hovseter i Bydel Vestre Aker. 

Mer informasjon om konsertene:

Oslo-Filharmonien i nabolaget: Haugenstua torsdag 8. august kl. 18.00

Oslo-Filharmonien i nabolaget: Holmlia lørdag 10. august kl. 15.00

Oslo-Filharmonien i nabolaget: Hovseter søndag 11. august kl. 15.00

Vil feire med hele byen

Alle konsertene vil foregå i grøntområder og blir familievennlige arrangementer med mulighet for å kjøpe mat og alkoholfri drikke. Med disse konsertene ønsker Oslo-Filharmonien å feire den klassiske musikken sammen med et stort og sammensatt publikum over hele Oslo.

Den første konserten går av stabelen på Haugenstua i bydel Stovner torsdag 8.august kl. 18. Haugenstua borettslag fyller 50 år i 2019 og er vår lokale samarbeidspartner. Så går turen videre til Holmlia lørdag 10. august og til Hovseter søndag 11. august.

"Oslo-Filharmonien i nabolaget" støttes av OBOS, Oslo kommune og Kulturdepartementet.