Ny barneforestilling med animasjon og figurteater

Våren 2020 spiller Oslo-Filharmoniens musikere i barneforestillingen «Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken» over hele landet.

"Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken" bygger på universet i Musikkfabrikken, en familieforestilling som hadde premiere med Oslo-Filharmonien i oktober 2017. I den nye forestillingen kombineres klassisk musikk fra et kammerensemble med animasjon og figurteater.

"Med Musikkfabrikken viser Oslo-Filharmonien at de har både muskler og vilje til å skape gode konsertformer for barn," skrev Aftenpostens anmelder etter premieren i 2017.

29 forestillinger over hele landet

Den nye forestillingen leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til et spennende utvalg av klassisk og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kan kjenne seg igjen i.

Les mer og kjøp billetter: Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

"Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken" er et samarbeid mellom Riksteatret, teaterkompaniet Wakka Wakka, Animando (produksjonsselskapet som stod bak Musikkfabrikken) og Oslo-Filharmonien. Wakka Wakka er et prisvinnende norsk-amerikansk teaterkompani, og er anerkjent for sitt egenartete formspråk og sin særegne bruk av dukker, masker og objekter, gjerne i kombinasjon med levende musikk.

Forestillingen får urpremiere i Oslo 5. mars 2020, og den påfølgende norgesturneen begynner i Tromsø 11. mars. I alt blir det 29 forestillinger over hele landet. Produksjonen er støttet av Sparebankstiftelsen.