− Fargesprakande fest for store og små

Vi har samlet anmeldelsene av Musikkfabrikken.

Skrevet av Fred-Olav Vatne

Musikkfabrikken er utviklet av Sigurd Slåttebrekk og Cina Espejord, og kombinerer musikk, animasjon og dans. (Foto: Fred-Olav Vatne/Oslo-Filharmonien)

Familieforestillingen Musikkfabrikken hadde premiere sist helg, og ble spilt for to fullsatte saler i Oslo Konserthus 27. og 28. oktober. Her finner du utdrag fra og lenker til anmeldelsene av forestillingen.

"Med Musikkfabrikken viser Oslo-Filharmonien at de har både muskler og vilje til å skape gode konsertformer for barn," skriver Maren Ørstavik i Aftenposten.

Les anmeldelsen her: Musikkfabrikken er mest show, litt musikk

"Oslo-Filharmoniens nye familieproduksjon Musikkfabrikken er ein imponerande gjennomarbeidd, fargesprakande fest for store og små," skriver Astrid Kvalbein på Ballade.no.

Les anmeldelsen her: Fugl, fisk og fyrverkeri

"Musikkfabrikken får oss til å leke sammen. Hvis det er noe ønske om å nå nye publikumsgrupper med dette prosjektet, lykkes man både overfor barn og voksne. Tradisjonelle terskler er høvlet ned," skriver Bodil Maroni Jensen på Periskop.no.

Les anmeldelsen her: Oslo-Filharmonien som touch screen-lek

"Oslo-Filharmoniens konsertprosjekt “Musikkfabrikken” for barn og unge lykkes langt på vei med å bevare musikkens magi, samtidig som orkesteret plukkes fra hverandre og vises fram fra innsiden," skriver Hilde Halvorsrød på Scenekunst.no.

Les anmeldelsen her: Nye veier inn i orkesteret