Orkesteråret 2024
Sigrid Bonde Tusvik

Velkommen til storslått åpning av Orkesteråret 2024!

Oslo Concert Hall Concert has been played

Velkommen til storslått åpning av Orkesteråret 2024!

Denne kvelden fyller vi Oslo Konserthus med fest, moro og spilleglede når vi feirer åpningen av Orkesteråret 2024!

Visste du at hver uke møtes 5500 barn og unge for å spille sammen i orkester? Og at i Oslo er det hele 65 orkester man kan bli med i? I kveld skal du få oppleve noen av dem i samspill når de sitter side ved side med musikerne i Oslo-filharmonien.

Sigrid Bonde Tusvik er konferansier

Tidligere bratsjist i Nordstrand ungdomssymfoniorkester Sigrid Bonde Tusvik er konferansier denne kvelden. Hun skal lede oss gjennom alt det som er så gøy med orkester, nemlig storslagne melodier, kjente filmmusikkstykker og de store øyeblikkene som gir gåsehud. På scenen sitter ungdommer fra Vestre Aker strykeorkester og NOR59, side ved side med Oslo-filharmonien.

Om Orkesteråret 2024

I år feirer vi at organisasjonen for barne- og ungdomsorkestre, kalt De Unges Orkesterforbund (UNOF), fyller 50 år. Denne konserten er åpningen av jubileumsåret. Det skal være orkesterarrangementer over hele landet gjennom hele 2024. Det er faktisk 175 barne- og ungdomsorkestre i Norge, og 80 voksenorkestre. På hjemmesiden til Orkesteråret kan du lese mer om alt som skal skje i løpet av 2024, fra Longyearbyen Symfoniorkester i nord til Obotigrene i Kristiansand i sør.

What is played

  • Programmer blir klart litt nærmere konserten

Duration

Performers

Tickets

Prices

Price groups Price
Adult 250 NOK
Senior
Student
Child 100 NOK

Orkesteråret 2024
Sigrid Bonde Tusvik

Oslo Concert Hall Concert has been played