Tutti bratsj

Søknadsfrist 1. mars 2018.

Prøvespill 6. mai 2018

Tiltredelse: 1. august 2018 eller etter avtale

Prøvespillet finner sted i Oslo konserthus, Lille sal


Oppgaver:

  • Schubert: Arpeggione-sonate, 1. sats
  • Bartok: Bratsjkonsert, 1. sats eller Walton: Bratsjkonsert, 1. sats eller Hindemith: Der Schwahnendreher, 1. sats
  • Orkesterutdrag
  • Kammermusikk

Kvalifiserte kandidater blir invitert til prøvespill etter søknadsfristens utløp. I tilfelle et høyt antall søkere vil kandidater som ikke har fast jobb i et profesjonelt symfoniorkester bli bedt om å kvalifisere seg. Kandidater som ikke inviteres direkte til prøvespillets første runde 6. mai kan velge om de vil sende et videoopptak innen 10. april eller om de vil stille til kvalifiseringsrunde den 5. mai.

Et evt opptak skal inneholde følgende orkesterutdrag:

  • Strauss: Don Juan (begge utdrag)
  • Mendelssohn: En Midtsommernattsdrøm, Scherzo
  • Berlioz: Romersk karneval, ouverture

Vedrørende kvalifisering ved videoopptak: Utdragene spilles inn i denne rekkefølgen i et sammenhengende, uredigert opptak. Juryen vil høre på opptakene 1-2 dager etter innleveringsfristen og resultatene vil bli sendt ut på epost etter dette. Søkere som velger å sende inn lydopptak og ikke kvalifiserer seg til prøvespillet er da ute av prosessen og kan ikke stille til kvalifiseringrunde også. Detaljert informasjon om hvordan lydopptaket skal lastes opp kommer sammen med invitasjonen.

Søknadsskjema stengt

Spørsmål vedrørende prøvespillet sendes på e-post til anders.brasetvik(at)ofo.no

Vi opplever problemer med noen epostadresser, særlig gmail-adresser. Søknadene behandles umiddelbart etter søknadsfristens utløp. Hvis du ikke har mottatt epost fra oss innen 4 dager etter dette, vennligst sjekk spamfilteret ditt og kontakt oss hvis du ikke finner noe der.