Musikkfabrikken

Musikkfabrikken

Oslo Konserthus

Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Vi utforsker og leker med våre musikalske skatter i kombinasjon med animasjonsfilm, dans og digital scenografi − og med hele orkesteret på scenen. I Musikkfabrikken møter vi mange rare og morsomme typer, både på scenen og på det kjempestore lerretet bak orkesteret. Alle jobber med å lage og forske på musikkinstrumenter og musikk.

"Oslo-Filharmoniens nye familieproduksjon Musikkfabrikken er ein imponerande gjennomarbeidd, fargesprakande fest for store og små," skrev Ballade.nos anmelder etter premieren i 2017.

Musikkfabrikken er utviklet av Sigurd Slåttebrekk og Cina Espejord. Sigurd er en av skaperne bak filmene om Redningsskøyta Elias, men også prisbelønnet pianist med brennende engasjement for kulturformidling til barn og unge. Regissør Cina er koreograf og danser, og høstet internasjonal anerkjennelse for sin koreografi til Nasjonalballettens forestilling Ghosts.

Du kan høre en del av musikken fra forestillingen i denne spillelisten.

Passer fra 4 år og oppover.

Musikkfabrikken er produsert av Animando og animert av Expanse, basert på et konsept utviklet av Sigurd Slåttebrekk.

Prosjektet realiseres med midler fra Sparebankstiftelsen, Bergesenstiftelsen og Kulturrådet.

Varighet

Medvirkende

Billetter

Priser

Prisgrupper Pris
Voksen 250 kr
Honnør
Student
Barn 150 kr

Musikkfabrikken

Oslo Konserthus