Musikkfabrikken Familiekonsert

Musikkfabrikken

Konserten har blitt spilt

Musikkfabrikken

Bli med på besøk i Musikkfabrikken − en splitter ny konsertforestilling for hele familien!

Spilles også 28. oktober kl. 15!

Vi utforsker og leker med våre musikalske skatter i kombinasjon med animasjonsfilm, dans og digital scenografi − og med hele orkesteret på scenen.

I Musikkfabrikken møter vi mange rare og morsomme typer, både på scenen og på det kjempestore lerretet bak orkesteret. Alle jobber med å lage og forske på musikkinstrumenter og musikk: de fire syngende verkstedarbeiderne, lederen for forsknings- og utviklingsavdelingen Herbert von Caravan og Clara, selveste sjefen for det hele.

I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder konsertforestillingen mange nyere teknologiske og kulturelle referanser som barna vil kjenne igjen fra sin egen virkelighet. Vi byr på overraskelser og moro for både øyne og ører!

Musikkfabrikken er utviklet av Sigurd Slåttebrekk og Cina Espejord. Sigurd er en av mennene bak filmene om Redningsskøyta Elias, men også en meritert og prisbelønnet pianist med et brennende engasjement for god kulturformidling til barn og unge. Regissør Cina er koreograf og danser av bakgrunn, og høstet nylig internasjonal anerkjennelse for sin koreografi til Nasjonalballettens forestilling Ghosts.

Prosjektet realiseres med midler fra Sparebankstiftelsen, Bergesenstiftelsen og Kulturrådet.

Passer fra 4 år og oppover.

Musikkfabrikken er produsert av Animando og animert av Expanse.

Varighet

Medvirkende

Bak notene

Ikke Bak notene

På «Bak notene» får du vite litt om musikken som spilles, før konserten.

Billetter

Priser

Prisgrupper Pris
Voksen 200 kr
Honnør
Student
Barn 100 kr

Abonnement

Musikkfabrikken Familiekonsert

Konserten har blitt spilt