Informasjon til deg som har billett

Oslo-Filharmonien

Foto: Marco Borggreve

Oslo-Filharmonien med sjefdirigent Klaus Mäkelä.

Her finner du det du trenger å vite før du går på en av våre konserter i høst.

Vi følger myndighetenes retningslinjer for å gjøre det trygt for publikum å gå på konsertene våre. Det vil bli behov for en del omrokeringer for å la flest mulig få oppleve konsertene, og for å sikre at alle sitter med trygg avstand.

Det blir ingen pause i konsertene inntil videre.

Det vil kunne være programforandringer i forhold til de opprinnelige oppsatte programmene. Se hver enkelt konsert i vår konsertkalender for programmet på din konsert.

Publikum må påregne å sitte på andre plasser enn de opprinnelige, i henhold til smittevernreglene. Vi gjør vårt ytterste for å plassere publikum så nær sine opprinnelige plasser som mulig, men kan ikke garantere det. Har man flere billetter ved siden av hverandre (i samme navn) vil man plasseres sammen (men med ett sete mellom hver plass). En man flere som normalt sitter sammen, men har hver sine billetter, kan vi ikke garantere at dere blir satt ved siden av hverandre.

Alle som kjøpte billett før sommeren vil i god tid før konsert bli kontaktet på epost eller brev, hvor man mottar nye billetter i henhold til nytt salkart. Du kan oppleve at din konsertdag er flyttet. Det vil stå informasjon om dette i eposten/brevet.

Om du ikke har mottatt noe når konserten nærmer seg, ta kontakt med oss på epost til salgskontor@ofo.no eller på telefon 23 11 60 60.

Kom gjerne tidlig, og hold god avstand på vei inn. Du kan hente din nye billett fra to timer før konsertstart.

Publikum sitter med avstand til hverandre, minst ett sete imellom, i et "sjakkmønster". Også de som kommer sammen må sitte med avstand for å opprettholde mønsteret i forhold til radene foran og bak.

Det vil bli montert markører for å gjøre det enkelt å praktisere énmetersregelen.

Håndsprit vil være tilgjengelig, og kontaktflater vil bli grundig og hyppig rengjort.

Garderobene vil være stengt, ytterklær kan legges på seter som ikke brukes.

Det er ikke Bak notene før konsert.

I tilfelle det blir nødvendig med smittesporing vil man måtte oppgi kontaktinformasjon på ledsager(e) dersom man har kjøpt mer enn én billett.

Har du vært i kontakt med Covid-19-smittede eller har symptomer selv, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med oss (på salgskontor@ofo.no) for å få refundert dine billetter.

Servering

Baren er åpen i én time før konserten. Alkoholholdig drikke må forhåndsbestilles via denne lenken innen kl. 12.00 på konsertdagen: Forhåndsbestilling drikke

Du vil motta en mail med bekreftelse der det står hvor du finner drikken.