Billettsalget er i gang!

Nå er alle billettene og abonnementene til neste sesong tilgjengelige for salg. Ta en rundtur i konsertkalenderen vår og se hva som kommer!

Vasily Cadogan

Vasily Petrenko © Oslo-Filharmonien

Sesongen 2016/2017 er full av store og små godbiter for alle som er glad i klassisk musikk. Den beste måten å utforske tilbudet på er gjennom vår konsertkalender på nett, der du også kan kjøpe billetter: Konsertkalender

Noen av høydepunktene i sesongen som kommer:

Sesongen åpner med Beethoven-festivalen, der Oslo-Filharmonien spiller samtlige av Beethovens symfonier i løpet av to uker, dirigert av vår sjefdirigent Vasily Petrenko.

Talentprogrammet Crescendo står bak prosjektorkesteret Ung Filharmoni, som skal spille Prokofjevs femte symfoni sammen med Oslo-Filharmonien 6. oktober.

Halloween-fest med musikk fra Harry Potter-filmene byr på et gjenhør med den flotteste musikken fra de populære filmene 20. og 21. oktober.

27. og 28. oktober setter vi opp Leoš Janáčeks storslåtte Glagolittisk messe, med vår æresdirigent Jukka-Pekka Saraste som dirigent og et stjernelag av solister.

I konsertkonseptet Genesis søker klarinettist og dirigent Martin Fröst tilbake til den klassiske musikkens kilder, 24. og 25. november.

I denne videoen kan du høre Vasily Petrenko og andre musikere fortelle om konserter som kommer: